Zaproszenie do składania ofert na obsługę gastronomiczną „Święta Pstrąga” w Wojtalu Organizator imprezy pn „Święto Pstrąga w Wojtalu” zaprasza do składania ofert na obsługę gastronomiczną ww imprezy masowej.
Termin imprezy: 09 lipca 2022 r.
W programie m.in. : konkursy, występy artystyczne – gwiazda wieczoru Zespół ENEJ, zespół MITRA Zapraszamy zainteresowane podmioty do składania ofert w terminie do dn. 22.04.2022 (piątek), godz.10.00. Oferty można składać na adres mailowy sekretariat@gck.czersk.pl lub w siedzibie przy ul. Szkolnej 11, z dopiskiem „ŚW.PSTRĄGA – OBSŁUGA GASTRONOMICZNA”. Oferty złożone po terminie nie zostaną rozpatrzone. Decyduje data wpływu.
Szczegółowe informacje: Dyrektor GCK Czersk Małgorzata Skwarek tel. 516 081 175
ZASADY:
1. Wstępna ocena ofert zostanie dokonana bez udziału Oferentów w dniu 22.04.2022 r. Wyboru wykonawcy dokona komisja po przeprowadzeniu szczegółowych rozmów z najwyżej ocenionymi oferentami.
2. Oceny ofert dokona komisja składająca się z przedstawicieli GCK Czersk, UM w Czersku oraz ZHP Mylof.
3. Priorytetowe kryteria, wg których zostaną ocenione oferty to: wysokość wsparcia finansowego dla imprezy, doświadczenie w organizacji podobnych imprez, rodzaj zadeklarowanego menu (obligatoryjne dania z pstrąga) oraz rodzaj/ ilość infrastruktury i walory estetyczne stoisk.
4. O wynikach postępowania wszyscy Oferenci zostaną poinformowani niezwłocznie;
5. Z wybranym oferentem zostanie podpisana stosowna umowa.
6. W przypadku braku ofert spełniających oczekiwania Organizatora, zastrzega on sobie prawo nie rozstrzygnięcia postępowania i powtórzenia zapytania.
7. Uwaga! Oferta gastronomiczna powinna uwzględniać wymóg Organizatora, dotyczący pochodzenia produktu serwowanego w menu podczas imprezy. Celem imprezy jest bowiem promocja lokalnego produktu – pstrąga tęczowego. W związku z powyższym oferent (gastronomiczny) zobowiązany jest do zapewnienia w menu produktu pochodzącego z gospodarstw rybackich z terenu Gminy Czersk. Do oferty konieczne jest załączenie informacji o spełnieniu tego wymogu ze wskazaniem źródła dostawy ryb przeznaczonych na „Święto Pstrąga”.